Post by tibotthoudokar on Feb 9, 2022 13:07:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal többet minden ▞▞▞
▞▞▞ Minecraft 2022 version ▞▞▞
Hogy vettem 1 napot és a mostani frissitésben újra meg kell vennem és kártyáról fizetem ezért 3 csillag mert el vessző a pénzünket
Minecraft | Xbox
Maga a játékkal annyi a probléma, hogy multyplayerezni nehéz mert buggos plusz a gépeseknek 5 block range van letenni blockokat míg kontrollereseknek kettő ami megakadájozza a speed bridge használatát bedwars szerű játékokban
szerettem, amíg a főmenü nem tűnt fel, és sokszor újratelepítettem, még mindig csinálja. nem azért vettem ezt a játékot, hogy ne tudjak vele játszani
1.17 verzió nem tőltle az
Minecraft 0.12.1 letöltése ingyen ios - YouTube
Minecraft Videók - ProGamingFree
Szeretem ezt a játékot, de van egy hiba, ami nagyon zavar, fel kell szerelnem a klasszikus skineket, mert az a hiba, amikor a bátyámmal mc-et játszottunk a telefonommal, a bőre normális volt, de a telefonjában, amikor a bőrömre néz skin Alex volt, szóval ezért kell felszerelnem a klasszikus skineket. Tehát javítsa ki ezt a hibát, kérem, nem fogok játszani az mc-vel, amíg ki nem javítják.
Mièrt nem megy a multiplayer ha egyszer be vagyok jelentkezve Mièrt nem tudok szerveren SE jàtszani?
5 éves korom óta játszom a Minecraftot és most új frissítésekkel mobilra is elviselhetetlennek tűnik a játék az extrém lag miatt, még mindig játszom, de nem igazán játszom a túlélést, így nem maradok le, csak szeretném a lemaradást rögzítették
Egy ideje játszottam a mincrafttal, és sok problémám volt, valahogy meghibásodott a játék, és valahányszor bementem egy szerverre, azt hiszi, hogy számítógépen/laptopon vagyok, pedig mincraft pe-t használok, így nem látom a mozgó gombokat és a leltárt. A második probléma az, hogy nem tudok csatlakozni a barátaimmal, azt írja, hogy nem tud csatlakozni, pedig tökéletes az internet, és beállítva wifin és mobil adatkapcsolaton van. Kérjük, javítsa ki. A táblagépemet összekapcsoltam a fiókommal, de azt írja, hogy újra kell fizetnem.
Azért adom ezt, mert szeretném, ha jobban hasonlítana a való világhoz. Hozzáadhat több bútort, építőanyagot, szállítási módot, elektronikát, élelmiszert, természetet, állatokat, háziállatokat, tevékenységeket és további dekorációkat. Kérjük, a következő frissítésben adja hozzá ezeket a dolgokat a minecrafthoz. Szeretem, ha nincs hozzáfűzés. Imádom a minecraftot! Ne szabadulj meg a kreatív, túlélő vagy kaland módoktól, mert mindegyiket szeretem. De még egy dolgot meg tudná javítani a hibákat és összeomlásokat? Mik azok a távoli vidékek?
Nagyon bonyorult megcsinálni, hogy barátokkal lehessen játszani.
Minecraft profil. UUID. Másolás. af4e8de3-c7b2-49d6-8ddb-4b234967e2df. UUID. Másolás. af4e8de3c7b249d68ddb4b234967e2df. Link. Másolás. mine.ly/iOS.1.
Szeretem a játékot, de most duplán kell érintenem, és nem tudok lefelé görgetni a képernyőn. Ez egy kicsit bosszantó, mert ha olyan vagy, mint én, és tíz különböző világgal játszol, akkor egyikkel sem tudsz.
Utálom a gombokat, nincs középpont, és nincs közömbös az elhelyezés és az ütés miatt. A mozgás rosszabb, mint a pubg mobile
Az iOS esetében sajnos még nem beszélhetünk pontos megjelenési dátumról, de az Android esetében ezt már maga a Mojang erősítette meg. Vagyis a Minecraft
iOS | Minecraft profil | NameMC
nagyon jó minden megvan benne! Mindenkinek nagyon ajánlom!!🥰🥰🥰❤️❤️❤️
Nagyon élvezem ezt a játékot, de még a Microsoftommal sem töltődtek be az adataim. Valami baj van? De összességében nagyon jó a játék, főleg azokkal a modokkal/shaderekkel, amiket beleraktam
Nincsen benne falu!😭😭😭😭becsapas az egesz😥😥😥
A játékot kéne fejleszteni és nem a skineket meg textúra csomagokat nyomni rogyásig
Miért nem csatlakozhat a barátom? Azt írja ki, hogy "elavult szerver". Kérjük, javítsa ki ezt a hibát. Kösz.
Tök jó (^3^)
Minecraft Árkádjátékok ljus
Szuper játék imádom ez a kedvenc játékom
játszom játszom és egyszer csak újraindult. Minden eredménymet kitörli tartalmazza a világokat, beállításokat és skineket és ezzel nagyon elrontotta az egész játékélményt egyébként a játék tökéletes
Adventure Reborn: avventura Avventura idqo
Eleinte rendben volt, de aztán a cím képernyője csak a földet mutatta, és nem volt semmilyen lehetőség vagy gomb, kérlek javítsd ki apám 360 peso-t, hogy megvegye ezt a játékot
Nem tom c:
Minecraft Arkada wof
Minecraft Arcade upjm
A játékélmény nagyon jó, és egyáltalán nem panaszkodom a vásárlás miatt, de van egy kis problémám, és ez az, hogy amikor elhagyom a potot, akkor lemarad, az eredmény az, hogy a pot eltűnik, újra megjelenik, amikor elhagyom a világot. és lépj be. Innentől minden jó.
A Minecraft Pocket Edition (szó szerint: Zseb kiadás) a Minecraft mobil verziója, amit Android, iOS, és Windows Phone rendszerekre terveztek.
Az egyetlen ok, amiért pénzt költöttem erre az alkalmazásra, az az volt, hogy OFFLINE módban játszhassak barátaimmal, mint régen. Ez szívás. Kérem, segítsen, vagy javítsa ki. Ezt leszámítva nincs panaszom, mindig is élveztem a játékot a barátaimmal offline.