Post by tibotthoudokar on Feb 9, 2022 13:19:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of the Kings ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of the Kings IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Rise of the Kings 2022 version ▞▞▞
tocmai instalat și încercat... grafica este grozavă, dar mișcarea de animare/trupe nu este în mod natural reală, așa că am dezinstalat-o.
Nu ma pot conecta. Spune .este o problema cu acest cont.am 500 mil putere.pe acces cont joc doar eu.
este distractiv de jucat, dar cu siguranță se simte ca și cum ar fi plătit să câștigi, cu pietrele prețioase
Pt ce i trebuie unui joc acces la agenda tl.?!?
E cel mai de cacat joc. Nici nu ma lasa sa fac ceva. De asta de la mine a primit o stea. Nici nu ma gandesc sa il recomand ! Si dece sa o fac daca nu ma pot juca .E de cacat si atat.😤😤😤😤😠😡😡😡😠😠😠😠😠😠😠😡😠😠😡😠😠😡😠😠😡😠😠😡😠😠😡😠😠😡😠😠😡😠😠😡😠😠😡😠😠😡😡😡
Unul dintre cele mai bune jocuri de strategie din lume. Și foarte prietenos F2P. Ca majoritatea jocurilor, dacă vrei să ajungi în vârf, ei bine, da, ai nevoie de niște bani.
Citind mai jos recenzii și falsuri ușor de prins - scrieri sincere. Doar cei 2 cenți ai mei, nu e prost care cere mulți bani pentru a juca puțin, este prost care plătește mii pentru un castel cu design de arahide care oricum urmează să moară, ars de alți cheltuitori mari sau a fost pe un regat gol. Uimiți câți, după mii de dolari cheltuiți, au renunțat doar pentru a începe din nou să cheltuiască pentru un nou regat. Ciclul de viață al multor...$$ ar putea fi folosit în moduri mult mai eficiente decât plata pentru un joc prostesc. Mult succes RoK.
Cel mai scump joc vreodată REDICULOS scump. Tocmai m-am descurcat, pentru a actualiza complet unul dintre eroii de aur, folosind bani, vă va costa aproximativ 3300 USD sau 45000 R. HTF este acceptabil chiar și de departe? Da, poți juca gratuit și în 8 decenii vei putea face upgrade complet la niște eroi de aur, dar până atunci ar fi scos la iveală eroi mai noi, cu abilități mai bune, ceea ce înseamnă că eroii la care ai lucrat atât de mult și din greu vor fi inutil. Ce gluma.
Nu descărcați asta. Actualizările vă vor obliga fie să cheltuiți bani reali, fie să pierdeți tot progresul. Jocul nu are un sistem de securitate, așa că, dacă se întâmplă ceva cu contul tău, oricine poate pretinde că este proprietarul, iar tu pierzi toți banii/timpul investiției. Serviciul de asistență pentru joc nu există în acest joc.
Îmi place jocul. dar mă simt rău că nu mă pot conecta din nou. Și ar trebui introduse mai multe evenimente care să aducă oamenii împreună și să stimuleze cei care nu cheltuiesc....
Stumble Guys: Multiplayer Royale Hərəkət qaht
L-am distrus cu o nouă actualizare. Am jucat din prima zi. Am cheltuit o sumă bună de bani. Primul lord comandant. A luptat 7 zile pentru primul tron. Știu că trebuie să cheltuim pentru a rămâne puternici. Cheltuiesc, așa că nu este o problemă mare. Dar a strica jocul cu o actualizare constantă și lansând erou după erou, a face pe alți eroi inutili este o gândire fără creier. Și acum pentru a completa lansarea Legendary 10 castel și t13s. Când 95% din castelul Legendary 6 nu are încă T12. Această actualizare ar fi trebuit să fie în noul an. 😡
Sunt fată dar îmi place jocul foarte mult,și și distractiv
Un joc prea scump
Este un joc bun, dar nu se aseamănă cu doar upgrade-ul de upgrade.
Vă mulțumesc, am sugestii pentru a face jocul mai bun și, în primul rând, ar trebui să sprijiniți jucătorii care nu au bani pentru transport. Nu faceți jocul ca apelul de expediere Dollar Kingdom Vă rugăm să puneți steagul țara jucătorului pe castel, astfel încât jocul să devină mai provocator și vă rugăm să remediați orice defecțiuni în joc și vă mulțumesc management onemt
Super animație. Bun joc. Dar a avut nevoie de mulți bani pentru a deveni puternic.
Cel mai prost joc nu este că în reclame scheme
După cum răsplătești Ron așa răsplătesc și eu 😭
Fffff chifla
Rise of the Kings Strategie ctuv
🤗🤗🤗🤗🤗
Va rog puneți o funcție de resetare cont în meniul jocului ca să nu mai adaug un cont nou când vreau să încep iar
Slab jocul, necesită mult timp, upgrade doar la pachet și eroi, restul 0! Lăcomia voastră Rok a stricat jocul, de la castel L 6 să pretindeți deja L 10 este nesimțită! Mulți vor părăsi jocul!Felicitări!!! 0 stele
Cu noua actualizare, tocmai ați alungat toți cei care nu cheltuiesc și cei mici din alianțe/castele mici. Sărutăți mâinile celor care cheltuiesc mari sau părăsiți jocul. Felicitări pentru acest nou mare flop al RoK! În câteva luni, ratingul tău scade.
Acesta este de departe cel mai bun joc online și Kingdom creat vreodată. chiar dacă vii aici după ce eu sunt plecat, amintește-ți că îți spun că nu există ca ROK. este distractiv, ușor, există întotdeauna ceva de făcut, ei oferă cadouri nebunești și dacă ești un jucător liber, tot poți crește. multumesc echipei ROK #LordOfHost
Aceasta este versiunea mai sofisticată a Ciocnirii Regilor!! Grafica este remarcabilă și jocul te ține în mișcare, dar da, este în mod clar o plăcere de jucat așa cum sunt toți acum. Nu le reproșez... așa plătesc facturile. Văd o mică problemă.. nu există o modalitate ușoară de a părăsi jocul.
Jocul este absolut emoționant, dar cu multe actualizări descărcate, pur și simplu nu pot descărca alte actualizări noi și viitoare. O să dezvolt o aplicație în care să țină și să actualizeze toate aplicațiile mele fără probleme, așa că la ce ești bun pentru Ai cu toți... dolari?
este foarte atractiv
Eu trăiesc jocul. Dar dracu’, trebuie să remediați o mulțime de probleme cu el. Multe actualizări pentru telefonul anumitor persoane. Am 9 prieteni care nu mai joacă din cauza problemelor din joc.
Toate reclamele sunt false, sunt literalmente bine cunoscute pentru că au furat imaginile Age Of Empires în toate reclamele lor, nimic altceva decât o fraudă
Mi-aș dori să poată lua rapoartele mai în serios... mulți oameni pot fi o durere, nepoliticos sau rasist care nu poate fi eliminat și oamenii părăsesc jocul din acest motiv! Bun, dar scump, va dura mult timp să crească dacă nu plănuiți să cheltuiți bani
Nu am descărcat încă jocul și, după ce am văzut recenziile și problemele abordate de dezvoltatori într-un format de copiere/lipire, în loc să îmi iau timp să încerc să înțeleg care sunt problemele și să ajut jucătorii să aibă o experiență de joc mai bună, voi trece. Văd că ppl împărtășește probleme directe și răspunsul dvs. este să mergeți la un e-mail la care nu s-a răspuns sau vă certați cu jucătorii despre JOCUL LOR. DELOC PROFESIONIST sau de ajutor. La fel ca majoritatea jocurilor de război/strategie, chiar nu există loc pentru jucătorul gratuit
Am solicitat asistență de la echipa de asistență și am primit un răspuns, dar nu pot să le răspund pentru a furniza informațiile solicitate în mesajele din joc. Există vreo adresă de e-mail pe care mi-o puteți furniza.
Dezinstalez jocul de multe ori și nu va dezarhiva fișierul. Uneori nici nu se va autentifica.
dupa actualizare jocul merge greu.
Nu functioneaza dupa update
S-a jucat în ultimele 2 luni, dintr-o dată, aplicația se găsește până la 99% nu se mișcă mai departe. În timp ce trimiteți feedback după 3, pagina de încercare chiar nu se deschide.
Mi-a plăcut acest joc, apoi am pierdut totul pentru că nu am putut lega contul. Acum blocat - probabil că am pierdut totul. Nu am putut contacta pentru a cere ajutor pentru a recupera contul pierdut. Foarte dezamagit