Post by tibotthoudokar on Feb 9, 2022 13:22:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Suurepärane mäng! Kuid kindlasti saate salvestada andmeid maailmas ja raskusastmetes, mis erinevad sellest, kui see oleks 5 viiest. Nad lisasid need asjad ja modifitseerimisvõimaluse.
Mindustry Akcija erfe
Minu arvates on see kõige lõbusam sõpradega mängides. Üks probleem on see, et tutvustus on mänguga uustulnukate jaoks pisut keeruline.
Mulle meeldis klassikaline versioon rohkem, aga see on ka hea. Mõned asjad on segased, kuid see on lõbus segu tornikaitsest ja tehase ehitajast.
Suurepärane mäng. Olen otsinud sellist mängu ja näinud seda korduvalt, kuid alati arvasin, et see ei saa olema lõbus, kuid pärast mitut tundi mängimist arvan, et see peab olema. Mäng käsitleb baasi ehitamist, et hankida piirkonnas ressursse ja ellu jääda selle käigus laineid. Päris lihtne, päris lõbus ja soovitan enamikule. Btw pole reklaame
Ma naudin mängu. See on suurepärane 2nd hand mäng või istuda ja lõõgastuda. Kuid kõigi mängudega on masendav osa. Teisel tasemel...pole aega valmistuda ja vaevu on vaja ressursse kaitse ehitamiseks. Peale selle on see hea mäng
Kena tehase stiilis kontseptsioon, täiesti kohutavad juhtnupud
See mäng on hea, kuid minu arvutis on mängul klõpsamine raske, nii et see jookseb kokku nii 3 tärni.
Pärast versiooni 6 eeldab mäng lihtsalt, et minu baas on pärast 30 sekundit teise baasi lapsehoidmist kustutatud. Nad ei saa isegi minu torni seal aluses kriimustada! Mitme baashaldus on lihtsalt katkine süsteem.
Mindustry Akcija erfe
Talking Ginger 2 Aliwan svqo
Mulle meeldib see, aga kas saate lendavad asjad välja saada, sest kõik, mis nad teevad, on teid üsna häiriv, sest te ei saa palju teha, kuna teil on napilt aega
Kui laine on 15 ja üle selle, on neil nii palju vaenlasi, et selleks ajaks, kui nad kõik on surnud, on järgmise laineni jäänud vaid 40 sekundit, nii et ma ei saa edasi liikuda. Toonige seda veidi.
tundub tõesti lõbus, kuid seda on peaaegu võimatu juhtida, millegi paigutamine on väga raske, isegi sisse suumitud.
See mäng on äärmiselt lõbus ja väljakutseid pakkuv. Mulle ei meeldi, et nad eemaldasid lõputud lained kõigil tasanditel. Nüüd tundub mäng liiga lihtne.
Mõned juhised on ebaselged ja ma ei saanud kunagi tuuma planeedilt lahkuda. Võib-olla tee selleks mõni muu nupp.
Tõmbus kohe sisse, siis lahkus pettumusega. Kaotasin 5 tundi edenemist, kui lahkusin mängust üle öö. Alustades tagasi ruudust üks. Kui arendajad selle probleemi lahendavad, on see 5☆ mäng.
Mindustry Akcija erfe
Vesinenud taskutehas. See mäng oli selgelt inspireeritud faktorist. Erinevalt factoriost pole sellel mängul aga lõppeesmärki. Ainus, mida selles teha saab, on püüda vaenlaste laineid üle elada. Ka edenemise tasemed on üsna halvasti läbi mõeldud, kuna näiteks enamik torne teeb vanemate versioonidega võrreldes kergeid täiustusi, kuni jõuate Tesla tornideni, mis on äkiline ja tohutu võimsuse hüpe. Ma näen siin lihtsalt palju arenguruumi. Siiski on sellel tasemeredaktor.
No cap Loodan, et see mäng elab igavesti. See on hea segu väljakutsete ja loovuse vahel. Olen protsessoritega palju hullumeelseid asju teinud ja ei jõua v7-ni ära oodata. Ty selle mängu Anukeni tegemise eest.
Mäng on väga suurepärane, hea graafika, helikujundus on lahe, kuid 3 tärni põhjuseks on see, et nime, mille ma sisestan serveriga liitumiseks, ei kuvata, mis tähendab, et ma ei saa ühegi serveriga liituda. Palun parandage see anuken, ma tahan mängida mitmikmängu
Värskendati 78-le ja nüüd ei saa ma oma sildu ega võimsust ühendada, aga muidu suurepärane mäng. Ka ükski teine server pole andmetega kursis, välja arvatud juhul, kui ma ei leia õigeid servereid.
Mindustry Akcija erfe
Imeline
Selle mänguga on asi selles, et ma ei lõpeta selle mängimist 2 nädalaks, kui mul hakkab igav, kustutan kuu aega hiljem uuesti ja kordan, sellepärast annan sellele neli tärni, see on hämmastav ja lõbus mäng, kuid mõne aja pärast võib igav hakata
Mängu kontseptsioon on suurepärane. Juhtseadmed on aga prügi ja ma vihkan millegi ehitamist. Tõeliselt pikkade konveierilintide ehitamine joonistamisel ei toimi 99% juhtudest enne, kui ma ei taha, et see töötaks ja töötab. Juhuslikult nihkub kogu mu ehitus müüriga kaetud maastikku ja ma ei saa aru, kuidas seda tagasi tuua. Olles seda mõnda aega mänginud ja ressursside kogumist siiralt nautinud, jäin juhtnuppudest kõrini. Mängimiseks on vaja arvutit. Žestid imevad perse.
suurepärane mäng, kuid see võiks paremini selgitada, mida mõned üksused teevad, näiteks näidata õppevideot selle kasutamise kohta
Vau. See on hämmastav. Mul on pakutud lahendus mängu "kontrolli" kaebustele. Lisage ekraanilukk. Pean silmas seda, et lisage kuskile meie ekraanile lukuikooni, kui me ekraani "lukustame", ei saa me enam kaamerat juhtida. Nii on pika vajutusega lohistamine täpne.
Mängimatu, mäng näeb välja sujuv ja eeldus on hea. Kuid arendajad pole juhtnuppe mobiilis töötamiseks kohandanud. Näiteks nõuavad teatud kriitilised toimingud hiire paremat klõpsamist ja klõpsamist-lohistamist või kayboardil klahvi ctrl kasutamist.
Pean ütlema, et see on fantastiline mäng, mis võib mõnikord olla raske, kuid see on tõesti hea juhtnupud mobiilseadmete jaoks, olen mänginud mõnda aega väljas ja olen väga rahul 6.0 värskendusega. Ma näen, et inimesed saavad kampaania lähtestamise pärast vihaseks, kuid nagu see. kas sa kavatsed teha?? Nagu enamik inimesi on selle juba võitnud, kuid suurepärane mäng soovitab seda
Mul on kahju, et pean seda ütlema, aga ma vihkan seda. Ei saa peamenüüsse käivitama, võttis ühendust arendajaga (kes küsis krahhilogi, kui ma ei saa krahhilogi eksportida, kuna ma ei saa menüüsse alglaadida) ja näib, et lahendust pole. Olen teinud põhimõtteliselt kõik võimalikud lahendused, kuid need kõik ei tööta. Mulle meeldis see mäng, mängisin seda peaaegu igal õhtul. Aga seda nüüd ei juhtu. Väga pettumus ja see eemaldatakse. Muudan seda arvustust, kui see parandatakse.
Ma ei hinda kunagi 5 tärni. Nii et seal see. Armasta seda mängu. Olen olnud sõltuvuses sellest ajast, kui seda esimest korda mängisin. Mulle meeldib, et pole sunnitud reklaame ega oste rakenduses, nada. Lihtsalt lõbus mäng. Mehaanika on hämmastav. Mõned asjad vajavad nende tegemiste kohta paremat kirjeldust, aga mul on õnnestunud siin-seal nokitseda. Selle jaoks mõeldud github on samuti hämmastav, vaadake seda.
See on suurepärane mäng, ma tõesti naudin seda väga, kuid lohistamisvõimalust konveierite paigaldamiseks jne. Mõne taseme pärast lakkab töötamast järsku. Pidin mänguandmed nüüd 4 korda lähtestama, et see uuesti tööle saada ja siiski lakkab see mõne korra pärast töötamast
Päris lõbus, kuid sisaldab vigu ja on mõnikord tüütu, kuna teil on iga laine vahel ettevalmistusaega vähe
Tõenäoliselt hea mäng, ma lihtsalt imesin seda. Ärge jätke õpetust nagu mina vahele, sest saate seda teha ainult üks kord
Juhtnupud on valusad, hävitavad selle, mis võiks olla suurepärane TD-mäng.
Mulle meeldis, kuid ma mängin oma S10-ga ja juhtseadmed olid minu jaoks keerulised, kui ma edasi arenesin ja pidin kiiremini liikuma. Leidsin selle mängu Steamist ja mängisin selle asemel arvutis, kuid võin kihla vedada, et see oleks hämmastav, kui mängiksin selle asemel tahvelarvutis.
Väga tore Mäng! Armastan kõiki funktsioone. Aga ma lihtsalt igatsen Minddustry Classicu muusikat. See oli väga tabav. Palun pöörduge tagasi Minddustry 4-sse. 🥺
jube, kuid lahe kontseptsioon, igav ja liiga raske minu arvates peaks see mäng olema 13-aastastele või vanematele inimestele, muidu ei saa te sellest kontseptsioonist aru ja kogete kohutavat kogemust. Sellel pole õpetust. Tundsin, et mind visatakse hullult sügavasse basseini, ilma et oleksin ujuma õppinud. Ja see on põhjus, miks ma arvan, et see mäng kaotab 1 tärni ja ma julgen öelda, et 0 tärni
Sellel mängul on arvutiversioon, kuid ma mängisin seda versiooni! + Täiesti tasuta, mis on mobiilimängude puhul haruldane; selles mängus ei ole reklaame ega esmaklassilisi asju + Kui olete Factorio fänn, on Mindustry suurepärane paralleel mobiilis, lihtsalt see keskendub rohkem tornikaitse aspektile + Kampaania on kena ja pikk, tohutult (kui enamasti valikuline) ) & ilus maailmakaart, mida vallutada – ainus probleem, mis mul selle versiooniga on, saab rakendada ka teiste mobiilimängude puhul: juhtnupud on arvutimängudega võrreldes ausalt öeldes kohmakad.