Post by tibotthoudokar on Feb 9, 2022 13:31:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoğunu aldatır ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Gerçekten iyi bir oyun. Keşke daha fazla sağlığımız olsaydı, ayrıca çetelerle yüzleşmekle ilgili bir sorunum var=çok fazla zarar veriyorlar! İyileştirmeler yapılmasını dilerim. Genel olarak güzel bir oyun teşekkürler
LostMiner: Block Building & Craft Game İndir
Küçük envanter alanı dikmek zor
Oyun güzel, beğendim ama herkes aletlerimizin cephanelerinin çok hızlı fren yaptığını görebiliyor ve minecraft gibi bazı büyülere ihtiyacımız var, böylece oyunumuz daha hızlı büyüyebilir, o yüzden lütfen ))
Çok güzel bir oyun indirin pisman olmazsınız😁😁😁
oyun bence çok güzel harika
Oyunu sev! Harika iş! Çetelerin hiçbiri OP değil. Ancak patronların birçok istismarı var. Bu yüzden 4 yıldız verdim.
bu oyun harika ve harika Sevdiğimden bile hoşlanmıyorum 🤩 Bu oyun en iyisi 😊
Oyuncuların çok katmanlı oyundan atılmamasını sağlayın, zamanın %8'ini değil %100'ünü oynayarak geçirmek isterim.
Çok güzel bir oyun. Polhn6ughftff2fdfy
Bu oyunu ve kız kardeşimle birlikte oynamanın eğlenceli olmasını gerçekten çok seviyorum. Ancak birkaç sorunum var. Birlikte oynadığımızda ev sahipliği yapıyorum ve birkaç kez hayvanlar topladık ve onları yalnız bıraktık ve aniden gittiler. Ayrıca ev sahibi bir reklam aldığında ve diğer kişi ev sahibini (ve kendi reklamlarını) beklemek zorunda kaldığında oynamak zordur. Özellikle ev sahibi öldükten sonra bir reklam izlerse bu gerçekleşmediği için. Lütfen düzelt! Ayrıca yeni cihazlara geçmek için oyunu yedekleyin!
3 yıldız gelmiş geçmiş en iyi oyun
Uygulamanızın yegane gelirinin reklamlar olduğunu biliyorum, bu yüzden çok fazla zorlamayacağım ama otomatik kaydetme her 5 dakikada bir açılıyor veya bunun gibi bir şey, can sıkıcı oluyor ama bunun dışında hoşuma gidiyor ve 1 şey daha var tavuk kümesleri tuhaf görünüyor, çok fazla parlıyorlar
LostMiner: Block Building & Craft Game Adventure que
LostMiner: Block Building & Craft Game Dobrodružné sjwn
Güncellemeye kadar oyun buggy başlayana kadar balığa gitmeye karar verdiğimde Splash yok 5 dakika kadar bekledim cevap yok. düzelt lütfen
LostMiner: Block Building & Craft Game Nuotykių ozew
LostMiner: Block Building & Craft Game apk - APKFollow
Bir blok geldiği için sevmiyorum. Ve ben bir oyun mağazasıyım ve bazen bazı reklamlar gelir.
LostMiner: Block Building & Craft Game Dobrodružné sjwn
Yani iki kişilik olsa güzel olur
Cateau Авантуристичке rqjb
Bu oyun çok iyi ama çok zor...hiçbir şey yapamıyorsun çünkü zombilerden öleceksin ya da her şey seni öldürebilir bu çok zor bir oyun ama macerada güzel ve iyi bir oyun inşa ediyorsun senin evin ve bir sürü şey yapabilirsin
Şikayet etmem gereken şeylerin çoğu, oyunun gelişmek için reklamlara güvenmeyi zorlamak için bariz tasarımı. Oyun gerçekten cilalı bir kontrol şemasına sahip değil, ancak bu, bir telefonda her şeyden önce pürüzsüz olan bir oyunla gerçekten şikayet edilecek bir şey olmazdı. Her 30 saniyede bir reklama bakmak zorunda kalmadan çalışamayan oyuncuya gerçekten düşüyor. En azından aletleri dayanıklılıklarına değer hale getirin.
LostMiner: Block Building & Craft Game. Caffetteria dev. Sandbox madencilik, işçiliği ve blok bina ile hayatta kalma oyunu . Ninja Arashi.
Bu oyun berbat!!.. çalışmadı bile
Minecraftın çakması gibi olabilir ama olmayan bir oyun oynayabiliyor ama iki tane bu oyunu oynamak zorunda kalmak için çok güzel bir şekilde yüklemek zorundasın
LostMiner: Block Building & Craft Game ጀብዱ fyh
Kurt adam çok çıkıyor daha çok boss yada item güncelleme güncellemesini yap
Oyun mük oyun sekmesi 3 açılıyor
Güzel oyun denemenizi tavsiye ediyorum
İYİ MINECRAFT REMAKE! Reklamlar hariç.
Açıkcası game güzel arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz ama oyuna yeni hayvanlar gelmesi lazım mesela köpek olur kedi olur ettik Bunları evcilleştirip sahiplenelim birde mevsimler eklensin mesela kış mevsiminde Başka meyveler yaz mevsiminde Başka meyveler Eklendi bunun Dışında game çok güzel Rastgele: nfksbdkxhsnxgzushdnksxhxhxhcfgfizvshskxhdkaxjdhsskdbdhxhxhdhdbfbfhhfakhdbduddzjhxxjxhxjzbxdixbzshdxkxhdkshdjxhzkzhkxhcxkshbsmkxhxnkzkxbdmzdnskzxhskdbslsrjlajslaanslajdka
Benim için biraz üzücü😭
nasıl oluyor da iblisi çağıramıyorum? EVET nasıl yapılacağını ve kurulumunu biliyorum, öyleyse neden yapamıyorum? %98'im, yani GEE tahmin et ne yapacağım kaldı düzelt. tamam düzeltmedin kaldırıldı. seneye dene
Growtopia Alternatifleri ve Benzer Yazılımlar
sorun zırhlar çok zayıf, demir zırh kullandığımda 30 vuruş alıyor ve grafikleri seviyorum
Oyun, terraria ve minecraft karışımı gibi iyidir ve grafiklere aç oyun değil, sadece bir hata olduğunu seviyorum, dünyam ortadan kayboldu, umarım gelecekte daha fazla diyar keşfedebiliriz
Daha önce iyi oyun için 4 yıldız verdim.. Ama şu anda 2 yıldız çünkü çok fazla böcek var.. Göğüs arızasında/böcekinde bir elmas yığını kaybettim, tonlarca külçem de kayboldu.. umarım dev bunu görür. .
Harika..Bir reklam izleyerek kendinizi canlandırabileceğiniz gibi bir sürü harika şey var ve bu gerçekten bir 2D minecraft gibi, bu yüzden oynaması gerçekten çok kolay
Güncellemeden sonra iyi günler geliştiriciler ben ve arkadaşım eski dünyalara katılamıyoruz bile doğru ipi yazıyoruz ayrıca eski dünyama girdiğimde zaten orada olan sandık açılamıyor bu yüzden sandığın kendisi yerine envanteri açıyor bu yüzden yok ediyorum sandık ve tekrar itibar edin ve tüm öğeler gitti lütfen bu sorunları düzeltin
Alacakaranlık portalı veya requerium portalı gibi portallar eklemelisiniz ve Alacakaranlık şövalyesi ve requerium köpekbalığı gibi 2 yeni patrona sahip olabilir, ikisi de Alacakaranlık taşı olarak bilinen çok nadir bir öğeyi düşürür, bu da bir ışık ışını ateşleyen Alacakaranlık hançerini yapmanıza izin verir ve yangın hasarı verir ve ardından 2 bıçak ateşleyen rrequerium eldiveni yapmak için kullanılabilecek requerium dişi vardır ve düşmanları dilimleyelim ve patlama yapalım Umarım bu öneri size yardımcı olabilir! Ya da başka birşey?...
daha çok zanaat olsun ve harita güzel kenarlarina geldigimde büyü ve atıyor duzeltseniz çok olur adam akıllı oyuna başlamak istiyorum artik ve çok oyunculu oyunsin ve moblar kolaylastirilsin gece gelen moblar ve magaradaki moblar abartı güçteler gucleri 100 de 10 indirilse çok iyi olur bide boss yani patronlar olacak
İyi oyun. Beğendim . ama sorun sıkıcı