Post by tibotthoudokar on Feb 9, 2022 13:40:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути режим бога ▞▞▞
▞▞▞ Brick Breaker : Space Outlaw 2022 version ▞▞▞
Це дуже легко
Реклама під час запуску, реклама перед грою, реклама всюди. $ за монети, але ви не можете витрачати монети ні на що. Черговий марнотратник даних.
Дуже хороша game.a, але забагато доповнень
Це добре
Грайте багато
2 оголошення, перш ніж я мав можливість вперше грати в цю гру...і я не....ВИДАЛИТИ
Була чудова гра, але почала зависати мій fone.to uninstalled.vix it and I’ll back to play ✌ 5 місяців потому все та сама чудова гра, але все та сама.їх немає назавжди ✌
Все гаразд, хоч якось фанкі; з усім, що відбувається, як місії та що ні, це трохи багато.
Найкраща гра, в яку я коли-небудь грав🥰 Але, будь ласка, виправте рекламу. Вони настільки дратують, що коли ви завершуєте рівень, з’являється ще одне спливаюче вікно з рекламою гри, і іноді ви випадково натискаєте на рекламу, і відкривається вся сторінка.
Чудова гра. Я б хотів, щоб у мене був спосіб зробити зброю сильнішою та довше
Більше реклами, ніж ігор. Дурний.
Повільна робота
У вас забагато реклами, це заслуговує на імпульс гри
Ця гра була б набагато кращою, якби взагалі була якась проблема. Більшість бонусів тривають занадто коротко. А я досі не зрозумів, для чого потрібні монети.
Навіть коли гучність вимкнена, дуже гучний "SUPERBOX" ВИРИЩАЄ на максимальній гучності під час відкриття програми.
Мені подобається гра, але огидно, скільки в них реклами. Краще видаліть цю програму. Мені нудно дивитися всю рекламу.
Хороша гра ! мені це подобається
весело
Не розуміти
Супер
Гарна гра, але іноді не можна побачити дошку
Це веселий спосіб провести час
Забагато реклами!
Весело
Близько до старого, але більше до гри
Норм.....
Тому я також скаржуся на рекламу, і, до речі, занадто багато реклами краще, тому 3 зірки
Візуальні зображення дійсно гарні, але моя єдина проблема полягає в тому, що вони можуть дуже відволікати. якби фон був трохи менш яскравим, це було б дуже корисно, тому що я часто не можу зосередитися на м’ячі через все, що відбувається, особливо коли я отримую бонуси тощо. як я вже сказав, візуальні зображення дійсно гарні, але іноді занадто відволікають, і я хотів би, щоб принаймні була можливість їх вимкнути
Ця гра настільки повільна і нудна, що ви можете використовувати її просто для сну
Дуже круто, здебільшого, як і стара шкільна версія
Самьяр
What The Hen: 1on1 summoner game 策略 fixk
добре
Це дуже цікава гра.
Оооо
Забагато реклами
Забагато доповнень!!
Я закохався в цей тип гри деякий час тому. Я зрозумів, що вони в основному однакові. Те, що мені подобається в цій грі Brick Beaker, і те, що, на мою думку, виділяє цю серед інших, - це графіка. Вони роблять гру набагато цікавішою. Крім того, мені подобається намагатися збирати мінерали, щоб створити сузір’я.
Ех
Adds намагався продати мені наркотики з-за кордону... Я радий, що вони знають, що вам потрібно бути на наркотиках, щоб миритися з усіма іншими рекламами.....
Забагато реклами. І коли я починаю грати в гру, сама гра сильно зависає і стає повною болю. Я використовую Samsung J5 2016 Android версії 7.1.1 Naugat. Видалення його.
Класична гра весела, але між рекламою, різноманітною статистикою, ігровими функціями та бонусами екран просто надто зайнятий. Це трохи применшує простоту роботи традиційної гри.
Непогано