(Android/iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game kóduje nekonečné body
Feb 9, 2022 13:43:52 GMT -5
Post by tibotthoudokar on Feb 9, 2022 13:43:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game रणनीति aqz
Myslím, že hra je geniálna. Moje pochybnosti o tom sú však veľmi účinné, pretože za odomknutie niektorých nových častí kampane musíte zaplatiť. Možno budete musieť počkať, kým vstúpite do nového terénu v hre
Dobrá hra, veľa priestoru na zlepšenie, asi po 40. úrovni som nepoužil nič iné ako pechotu a dymovú bombu, sniper bol pekný vo veľmi špecifických scénach, ale okrem toho sa nikdy nedotkol iného, keď som zistil, ako moc poháňal pešiaka. bol, rýchly pohyb, rýchle nasadenie, slušné poškodenie, veľký dosah, čo sa týka každej inej jednotky okrem ostreľovača a ľahkého obrneného auta a úprimne sa ponáhľate s 2 súpravami z nich a fajčíte nepriateľský zákop a bolo to víťazstvo.. zábava nezvíťazíte. t klamať
Skvelá hrateľnosť, ale niekoľko vážnych vývojárskych problémov. Zaplatil som za žiadne reklamy, pretože to bola úžasná hra. Potom zrazu dostanem oblasť, ktorá hovorí, že terén je uzamknutý, zaplatiť 300 mincí alebo počkať 12 HODÍN? Stačí umiestniť časovú stenu na CELÚ HRU. Teraz svoj nákup ľutujem a varujem ostatných, aby tu nemíňali peniaze. Skvelá hra, ktorú treba opraviť.
Zábava
Fantastická hra jednoduchá a návyková pixelovaná grafika je dobrá, pridajte niekoľko ďalších postáv za nízku cenu
Pošlite 5 delostreleckých baráží, zabite 2 vojakov, nepriateľ pošle jeden kus delostrelectva a zabije 3 čaty. Za kolo zarobíte 24 zlatých a niektoré jednotky majú 3 000 zlatých, takže za získanie skutočne dobrých jednotiek MUSÍTE zaplatiť.
War Troops 1917: Gra strategiczna w okopach WW1 Strategie mtt
Zo začiatku zábava, ale potom sa to ťahá ďalej. 5 hviezdičiek za to, že dokážete poslať hordy vojakov naraz
Nechápem, prečo sú nepriateľské jednotky po 10. úrovni tak ťažké. Z nejakého dôvodu sú nepriateľské jednotky po chvíli veľmi ťažké, množstvo pechoty, ktorú posielajú, je príliš vysoké a so svojimi vlastnými jednotkami toho naozaj veľa nezmôžete. pokiaľ nepoužijete mínomety alebo plyn, ale aj keď to urobíte, stále dostanú všetky svoje jednotky späť skôr, ako by ste sa mohli pretlačiť do ďalšieho zákopu. V jednej špecifickej úrovni som využil všetky svoje schopnosti, každú jednu a stále som ledva tlačil, taktiež nemôžete získať dostatok hotovosti na upgrade.
Táto hra sa mi veľmi páči, ale po úrovni 80 musíte platiť peniaze a ja som dieťa, ktoré nemôžem platiť za hry, takže môžete to urobiť spravodlivo? je to ako tie hry, kde hráte a núti vás to platiť neskôr, čo je otravné, počkajte asi 1 mesiac alebo viac, kým nás necháte hrať bez platenia alebo vymazania, pretože nemám inú možnosť zo všetkých skvelých hier, kým nedosiahnete úroveň 80 .
Táto hra je skutočne zábavná, milujem skutočnosť, že je založená na ww1, dokonca aj pre offline hru. Odporúčam túto hru
Naozaj nechápem, prečo je hodnotenie tejto hry také vysoké. Je to to isté na každej úrovni bez výzvy alebo varenácie.
Opakujúce sa, jednoduché a narazíte na steny, takže nemôžete hrať bez platenia
Velmi dobra hra doporucujem
Úprimne povedané, skvelý spôsob, ako zabiť nejaký čas. Milujem hry WWI/Trench Warfare a toto nie je sklamanie. Samozrejme, všetci nenávidíme reklamy, ale sú tak rozmiestnené, že ich zasiahnete iba vtedy, ak hráte cez viacero úrovní naraz (čo robím len zriedka, pretože túto hru používam na zábavu medzi prestávkami). Ak hľadáte niečo so stratégiou, vzrušením a tiež trochu rýchlou výzvou (v neskorších úrovniach), potom nie je dôvod, prečo by ste si túto hru nemali stiahnuť.
Celkom zábavné, občas bojujem, pretože je ťažké udržať stály tok vojsk
Bola by to 5-hviezdičková recenzia, ale bože, málo mincí. Pokiaľ nebudete neustále prerábať úrovne, aby ste získali mince, budete musieť nakoniec nejaké kúpiť. Ide o legitímny podvod, ktorý vás prinúti zaplatiť. Ale okrem toho je to skvelá hra, mohla by byť lepšia...
Je to takmer rovnaké ako stará Flash klasika. Potrebuje ťažké vyváženie. Príliš ľahké. Urobil som to v polovici všetkých úrovní bez akýchkoľvek vylepšení, pričom som používal iba pechotu. V niektorých úrovniach boli útokmi nepriateľov iba mínometné granáty alebo plyn. Žiadne skutočné rozmiestnenie vojsk.
Chýba obsah potrebuje iné režimy ako len príbeh, končí to na úrovni 80 a musíte zaplatiť za ďalšie úrovne, potrebujete režim sandbox alebo nekonečný režim atď.
Otrasný odinštalátor hry asi po hodine. K mnohým reklamám a nedostanete ani mesiac, pokiaľ si po každej bitke nepozriete celú reklamu. Hrozná hra 1 hviezdička
Príliš veľa reklám. Neznášam to. Ak by som mohol napísať 0 hviezdičiek, napísal by som 0 hviezdičiek.
Je to naozaj zábavné a milujem to, aj keď by som bol rád, keby ste mohli vytvoriť modernú verziu tejto hry a navrhnem túto hru svojim priateľom
Skvelá hrateľnosť a veľmi návyková hra. Aj kvalita je dobrá. Túto hru hrám veľmi často, skvele trávim čas. Jednotky sú úžasné a obsah hry je tiež úžasný. Úrovne sú tiež dobré a túto hru odporúčam všetkým,
Ňedostatok levelovo
Dobré až do bodu, kedy sa hovorí, že nemôžete hrať 12 hodín, pokiaľ neminiete peniaze.
Je to dobré, ale nie originálne. Bola urobená verzia armor games, ktorá je o niečo lepšia, ale celkovo je zaujímavá. Niekedy sa zdá, že ide o tú istú mapu a základné nepriateľské jednotky sú silnejšie ako vaše, dokonca aj vylepšené.
Fantastická hra, pripomína mi starú flashovú hru z čias. Určite dobré pre každého, kto cíti nostalgiu, a je tu oveľa viac úrovní, ako som od tejto hry očakával. Všetci škriatkovia sú dobre nakreslení a zodpovedajú dobe (napriek tomu, že Gunner je Rambo). Avšak v súvislosti s tou istou postavou to naozaj nemá pocit, že používa guľomet a skôr ako vysoko výkonnú pušku. Dúfam, že sa to napraví, pretože práve teraz sa zdá, že obyčajní strelci strieľajú rýchlejšie ako on.
Veľmi dobrá hra
Klido pido hra
Veľa zábavy pri hraní tejto hry. Dokončili ste bezplatnú časť hry, teraz ste ochotní si ju kúpiť, aby ste mohli hrať celú hru vrátane platených kôl/misií. Dobrá hra pre deti, ktoré chcú hrať hru vojny, znamená bojovať..! Ak ste už dokončili bezplatné misie, navrhnem vám, aby ste si zakúpili zvyšok úrovní.
Môžete spamovať bežnú pechotu a vyhrať všetky úrovne, kým vás hra nezablokuje z ďalšej oblasti.
Nehrajte túto hru, všetko, čo robíte, je len dúfať, že v neskorších úrovniach dostanete posilu tanku, pretože ak neskončíte, strávil som hodiny snahou poraziť jednu úroveň, ale nie, pretože v momente, keď ste o dobytí základne hra splodí čatu puškárov a ak nemáte asi 10 čaty tak s ňou zomiera a s dôstojníkom spam aj v leveloch keď stále hádžu granáty a hra je väčšinou platená za skoré víťazstvo za dobrú jednotku na
Gardenscapes Casual rkr
Toto je veľmi zábavná a návyková hra, ktorá je vhodná na plynutie času. Hru mám veľmi rád. Hra a hra je veľmi pôsobivá a kreatívna. Veľmi taktické a máte pocit, že ste generál. Je to offline hra. A je to naozaj návykové. Na výber je veľmi veľa jednotiek. Je veľmi ľahké a ťažké zároveň vyhrať. Toto je jedna z najlepších hier na plynutie času a je naozaj skvelá. Skvelá hra. Bavilo ma to hrať.
Hra je zábavná a úrovne sú zábavné. Dôvod, pre ktorý hodnotím 2 hviezdičkami a odinštalujem túto hru, je ten, že akonáhle sa dostanete na úroveň 25, musíte zaplatiť skutočné peniaze alebo počkať 12 hodín, kým budete pokračovať. Medzi jednotlivými úrovňami získate aj 5-sekundovú reklamu. Pre veľmi chamtivých ľudí...
Táto hra je naozaj dobrá a návyková. Veľmi sa mi páčila. Nepáči sa mi jednoduchá hra, ale táto hra je zaujímavá. Herný príbeh je naozaj jednoduchý a dobrý. Existujú rôzne jednotky pre rôzne úrovne. Je to naozaj zábavná hra. Vôbec sa nenudím. Čím viac levelov prejdete, tým si hru viac užijete. Túto hru by som odporučil každému. Je to naozaj dobrá hra.
Veľmi dobrá hra